Haluatko lisätä yrityksesi asiakaspalvelun Asiakaspalvelut.com:iin?

Ymmärrämme sinua, se on fiksu päätös!

Miksi se on fiksu päätös?

Asiakaspalvelut.com on Suomen johtava hakukone, jonka tietokanta sisältää tuhansia suomalaisia asiakaspalveluja. Sivustollamme on yli 3 000 kävijää joka kuukausi. Eri yhteystietojen löytäminen internetistä voi olla hankalaa, mutta Asiakaspalvelut.com:ssa löydät oikeat yhteystiedot nopeasti ja helposti. Asiakaspalvelut.com-sivusto on käännetty myös englanniksi, mikä tekee tietojen hakemisesta vaivatonta myös niille, jotka eivät ole suomen- tai ruotsinkielisiä. Tämän lisäksi Asiakaspalvelut.com auttaa yritystä indeksoitumaan nopeammin hakukoneilla Google, Bing ja Yahoo vankan uskottavuutemme vuoksi.

Mikäli verkkosivustonne sattuisi kaatumaan, asiakkaanne löytävät asiakaspalvelunumeronne meidän palvelumme kautta. Tämä on osa parempaa asiakaspalvelua, sillä asiakaspalvelijanne voivat kertoa asiakkaillenne sivustonne käyttökatkosta.

Mitä palvelu maksaa ja kuinka se toimii?

Palvelu maksaa 20 EUR vuodessa (+ VAT) . Maksu tapahtuu PayEx-palvelun suoraveloituksella pankki- tai luottokortilta. Uusi lasku lähetetään vuosittain, ja palvelu irtisanoutuu automaattisesti, jos laskua ei makseta.

Lisätietoa PayEx-palvelusta: www.payex.fi

Tämä kuulostaa mahtavalta! Kuinka pääsen mukaan?

Täytä allaolevaan lomakkeeseen asiakaspalvelunne tiedot ja jatka PayExin maksupalveluun. Julkaisemme yritystiedot Asiakaspalvelut.com:ssa 24 tunnin kuluessa maksun vastaanottamisesta, jolloin saat myös tilausvahvistuksen.

Asiakaspalvelunne tiedot
Asiakaspalvelun aukioloajat (vapaaehtoinen)

LaskutustiedotTodista, ettet ole robotti